Cuina catalana universal

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició investí acadèmic d’honor a Paul Freedman, catedràtic d’història a la Universitat de Yale (EEUU) ,  especialista en edat mitjana catalana, que amb la seva investigació a Catalunya hi ha fet amics,  ha gaudit del paisatge, l’alimentació i la gastronomia, sobre la qual també ha trobat importants documents històrics que ara el fan mereixedor del reconeixement.

Doncs no us perdeu l’entrevista que li feu l’ Helena Garcia Melero a 3CAT. El programa és llarg però poseu el cursor en el moment 1:58 (1 hora i 50 minuts). L’entrevista dura poc.

Sorprèn que parla molt bé el català. El va aprendre el temps relativament curt que va estar a Catalunya investigant i contrasta amb altres investigadors espanyols o funcionaris que no l’han après mai malgrat conèixer ja una llengua llatina. A part , el seu punt de vista sobre un tema tan important com la gastronomia és molt interessant.

 

Article anterior

Xavier Marcet. Management humanista

Article següent

Geopolítica

Latest from Uncategorized

Cor Sine Nomine

He estat en dues actuacions del Cor Sine Nomine. La primera  a l’Ateneu Adrianenc (Homenatge a

ADN

Un dels llibres dels que més he gaudit ha estat ‘Per passar l’estona”  de Josep Pla.