Cuina catalana universal

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició investí acadèmic d’honor a Paul Freedman, catedràtic d’història a la Universitat de Yale (EEUU) ,  especialista en edat mitjana catalana, que amb la seva investigació a Catalunya hi ha fet amics,  ha gaudit del paisatge, l’alimentació i la gastronomia, sobre la qual també ha trobat importants documents històrics que ara el fan mereixedor del reconeixement.

Doncs no us perdeu l’entrevista que li feu l’ Helena Garcia Melero a 3CAT. El programa és llarg però poseu el cursor en el moment 1:58 (1 hora i 50 minuts). L’entrevista dura poc.

Sorprèn que parla molt bé el català. El va aprendre el temps relativament curt que va estar a Catalunya investigant i contrasta amb altres investigadors espanyols o funcionaris que no l’han après mai malgrat conèixer ja una llengua llatina. A part , el seu punt de vista sobre un tema tan important com la gastronomia és molt interessant.

 

Article anterior

Xavier Marcet. Management humanista

Article següent

Geopolítica

Latest from Uncategorized

Neus Tomàs

És difícil triar el mitja mitjà de comunicació al que subscriure’s quan son de pagament, perquè

Koyote

Les vacances amb Imserso, però pel meu compte, han anat molt bé. Des de la Ràpita