Amics del mar

Plaer inesperat. Aquest cap de setmana uns amics m’han convidat a L’Ametlla. La proposta incloïa dinar en un restaurant de L’Ampolla. Van fer la reserva a cegues (Google no deixa de ser un simple assistent i, de moment, no arriba a la categoria d’amic). La sorpresa va saltar ja al primer plat i va durar fins a les postres.

“Amics del mar” és un petit restaurant familiar de L’Ampolla on es pot menjar molt bé i a un preu raonable. Vàrem fer dos menús: el “degustació” i el “gastronòmic” per 30 i 35€ respectivament (pa, vi i postre inclòs). Impressionant la salsa marinera (tirant una mica a romesco) dels musclos: la mestressa, en veure’ns les cares, ens va dur més pa sense que ho demanéssim. El producte és molt bo, els arrossos (un de cranc i un altre de llamàntol més suau) boníssims i el vi un Terra Alta prou correcte. A les postres, quan ja tots estàvem pensant en el típic xarrup de llimona per anar baixant, ens ofereixen tiramisú casolà. Una delícia.

No us deixeu condicionar per l’aspecte del local, que no es correspon amb la qualitat de la cuina que hi trobareu dins.

 

Roger Hoyos

Article anterior

El cost de conservar el territori i el paisatge

Article següent

El cuento de las comadrejas

Latest from Gastronomia

Quimet d’Horta

Segons la dita popular “amb pa sobrassada i vi, el fred és bo de sofrir” ,

Gràcies Maria

Acabo de llegir el llibre “Cuina! o Barbàrie” de Maria Nicolau que em va recomanar l’Iu