Deprecated: Using ${var} in strings is deprecated, use {$var} instead in /hosting/www/garlaires.cat/public/wp-content/plugins/weimgoptimizer/weimgoptimizer.php on line 429 "El camí de la punxa conclou sempre en la rosa" - Garlaires

“El camí de la punxa conclou sempre en la rosa”

//

Bon dia, punyeteros enclaustrats,

Espero que us trobeu bé de salut i d’ànims, en aquestes estranyes circumstàncies que ens ha tocat de travessar “nel mezzo del cammin di nostra vita”. Jo vaig fent, que ja és un què. Com deia en Calders:

“Entre anar al cel o quedar-se a casa, va preferir això darrer, a desgrat del poder de la propaganda contrària,

i del fet que a casa seva hi havia goteres i moltes i molt variades privacions.”

Ara com ara, volem, necessitem creure que el 23 de juliol podrem celebrar Sant Jordi, i que podreu anar a la platja, ni que sigui per torns: ens cal tenir fites a què aferrar-nos, oi?. És allò que en Jordi Guitar li diu a la Vienna: “Digues que m’estimes encara que sigui mentida”. De fet, la frase exacta no és pas aquesta, però aquí la diem així, i valgui com a homenatge a la Montserrat Roig: el diàleg original, de ritme tan aspre com el seu contingut, fa:

Doncs això, bona Diada, i que al juliol ens puguem veure al carrer. Estimeu-vos i que us estimin, preferiblement de veritat.

Iu

Cliqueu sobre la imatge:

Article anterior

Sant Jordi 2020: fins els nassos del confinament

Article següent

Rellotges de sol

Latest from Garlant

Personatges ben curiosos

I arribem als solstici d’estiu. Pensant en les vacances i en possibles estones lúdiques, deixant problemes

Rosa d’Abril

Bon dia, punyeteros! Enguany la diada de Sant Jordi no cau en dia de fener, que